Нашата история

Нашата история започва през 1985 г. в град Zwevezele в Белгия.
Йорис Иде е името на основателя на компанията. В началото фирмата се занимава с производство и продажба на поцинковани или фабрично боядисани метални керемиди. През 2001 г. се разширихме в международен план. Присъствахме на пазара в Румъния и Франция, последвани от Унгария през 2004 г., Англия и Хърватия през 2006 г. и Германия от 2012 г.

image

Днес

Joris Ide е производител на строителни материали, специализиран в производството на сандвич панели, профилирани листове, метални керемиди, капаци и аксесоари.
От 2015 г. Kingspan Group придоби изцяло Joris Ide Group, която включва и румънското подразделение Joris Ide. Чрез техния опит те ни помогнаха да станем по-ефективни на производствено ниво, без да губим нашата организационна идентичност.

image

Нашата мисия

Ние се гордеем с разнообразието от решения, които предлагаме както за индустриалния, така и за жилищния сектор. Нашата цел е да гарантираме, че предоставяме на клиентите продуктите и услугите, от които се нуждаят в зависимост от проекта, и да помогнем за създаването на дългосрочни партньорства, които са взаимно изгодни.